Categorieën
Analyses Verkiezingen Voorpagina

PvdA grootste, D66 tweede, Groenlinks derde in De Grote GR2010 Twitterpoll!

De Partij van de Arbeid is in De Eerste Grote GR2010 Twitterpoll de populairste partij voor de aanstaande gemeenteraadverkiezingen van 3 maart. De PvdA kwam op één met 193 van de 786 stemmen (25%), D66 was een dichtbije tweede met 156 stemmen (20%), Groenlinks was een goede derde met 143 stemmen (18% ) en de VVD kwam nipt onder Groenlinks binnen op de vierde plaats, met 142 stemmen (eveneens 18%).

Onder het mom ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’, hieronder een plaatje van de peilinguitslag, exact om 00:00:02 op 28 januari:

Waarbij ik opmerk dat bij ‘Other…’ er 4 stemmen voor de Christenunie waren en 2 voor de SGP. Iemand had ‘Christenunie/SGP’ ingevuld, maar die heb ik niet meegeteld. Dit continent heeft al genoeg religieuze oorlogen gezien.

Heel lief was iemand die de moeite nam om heel eerlijk aan te geven dat hij/zei nog niet mocht stemmen omdat hij/zij nog maar 17 was.  Was ík nog maar 17 – met de kennis van nu!

Daarnaast hadden we één iemand in de gelederen die graag op de Nederlandsche Volks-Unie wil stemmen, gaat één zijn/haar stem geven aan de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (bestaat die dan nog?!), gaat één iemand op ‘Geen ene rotmoer’ stemmen en is ook ‘Sociaal Veendam’ vertegenwoordigd met één stem.

Dan nu die kleine ‘verrassing’. Mij, de opsteller van de poll, werd de hele dag door een tikje suggestief verweten dat “mijn followers wel de doorslag zouden geven”. Daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn. Het is immers een Twitter-poll. Maar kennelijk namen de mensen aan te weten in welke politieke hoek ik mij bevindt. Dan weten ze meer dan ik!

Over welke partij mijn followers in meerderheid aanhangen kan ik slechts gissen. De overgrote meerderheid vermeldt dat niet en ik ga het ze echt niet allemaal vragen. Daarom leek het mij aardig om te vermelden uit welke politieke hoek de retweets kwamen. Dit kon door het kleine aantal mensen dat wél duidelijk aangaf van (of voor) welke partij zij zijn.

Die retweets-uitslag is als volgt.
D66: 11
VVD: 9
PvdA: 8
Leefbaar Utrecht: 1
CDA: 1
Christenunie: 1

Leuk, niet?

6 reacties op “PvdA grootste, D66 tweede, Groenlinks derde in De Grote GR2010 Twitterpoll!”

Inmenging Turkije in Nederlandse verkiezingen

Beste mensen,

De stem van de Koerden en de deelname aan de verkiezingen is nu wel
belangrijk. Turkse politici gemengd met de criminele en “religieuze”organisaties veroveren meer macht in EU als het ware zonder enige moeite. Vele partijen buigen zich voor de Turkse en Marokkaanse indringers. Alleen wij moeten er samen iets tegen doen.
Marokkaanse en Turkse leden van CDA, Groenlinks, PvdA en D66 maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland.
Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd
(inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen.
Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn.
Hallal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. En die woedende Verhagen? Zwakke leiders…
De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse
behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen.
Misbruik en oneigenlijk gebruik op het gebied van verblijfsvergunningen, uitkeringen, belastingen, sociale zekerheid en subsidies, fraude met de niet bestaande gezinsleden, kinderbijslag van uitwonende kinderen in Marokko en Turkije en nu verkiezingsfraude. Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties gaan weer frauderen bij de stemlokalen.
Grootsteden zijn nu eenmaal havens voor de razendsnel groeiende Moslim populatie.
Fraude, corruptie, bendes, moorden, etc. Met het gemeentebestuur voorop.
Het bestuur fraudeert door gestuurde massa uit Turkije en Marokko stemrecht te geven.
Als een derde van de stemmers uit praktisch anti-Nederlandse islamieten bestaat, met de gevaarlijke instinct opereert is dan deze vorm van democratie niet gedoemd  om het land naar de ondergang te sturen? Als dan ook nog de toezichthouders corrupte
Turk en Marokkaan zijn; van Nederlandse vlag, taal en cultuur haten (die er dus niet voor niets zijn, namelijk om de verkiezingen zuiver te houden), en dat de algemene houding is van ambtenaren en stemlokaalmedewerkers,
dan kunnen we het schudden.
Dit land is al naar de bliksem. In de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Denhaag en Utrecht kan je,
zodra het donker wordt, niet meer veilig over straat, Islamitische jeugd bendes controleren
veel wijken en straten. Goed werkende mensen moeten steeds meer inleveren, terwijl niet werkende moslim bevolking meer macht krijgt. Hogere uitkeringen, hogere subsidies voor islamitische clubjes, lagere huren! Iemand met enig gezond verstand stapt over naar een andere partij, maar blijkbaar is achterban van deze partijen minder slim dan de islamitische achterban.
Dit politieke stelsel is een zwaar achterhaald anti Nederlandse pro -islamitisch fenomeen, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen.
Alleen maar bedoeld om de gewone burgers te islamiseren, ze leeg te kunnen kloppen en ze daarmee op een of andere zeer zieke wijze het gevoel mee geven dat ze ook nog iets in de melk te brokkelen hebben. Totale leugens. Burgers zijn er slechts om de bloedzuigende moslims  en hun vrienden te voorzien van een aangenaam leventje.
Stop de immigratie en probeer eerst de enorme problemen weg te werken.
Nederland loopt helemaal vast op alle gebied oa in onderwijs ,huisvesting, gezondheidszorg etc,etc,etc…Er moet gewoon gestopt worden met het verstrekken van tijdelijke verblijfsvergunning. Dat is vragen om valse aangifte. Pas een vergunning verstrekken als er een gegronde reden is dit te doen. Net als rechters, zijn vreemdelingenadvocaten in overwegende mate aanhangers van D66, PVDA, CDA en GroenLinks. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van ons rechtssysteem.
De rechtsstaat moet zo in elkaar zitten, dat ze niet misbruikt kan worden door lieden die haar willen opblazen.
Een ding is zeker, dit kan niet langer zo door gaan, dit moet toch eens stoppen. Je kan de huidige Nederlander toch niet ondergeschikt maken aan de uitstoot bende Moslims puinzooi die hier het land binnen komt. Onze slappe kwijlregering smijt met miljarden terwijl er bezuinigt moet worden.
De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk.
 Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en  consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, moskeen,  islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz.
Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers.
 Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt.
Zijn we in Amsterdam, Rotterdam, Denhaag, Utrecht, Arnhem, Haarlem nu nog niet af van  die ellendige verkwanselkliek de Pro- islamitische partijen van de Arabieren en Turken?
Doodziek van deze pro- islamitische collaborateurs van islamitische landen, terwijl de eigen burger financieel wordt uitgekleed en gediscrimineerd. Ons belastinggeld gaat allemaal  naar moskeebouw, islamscholen, nog meer subsidies voor die heilige islamitische invasie… Schandalig gewoon!

KOERDEN
Er bestaat geen precieze statistieken van de Koerdische diaspora in
Nederland, omdat de Koerden worden ingedeeld bij de landen waar ze
vandaan komen (waar ze onderdrukt worden) en niet op basis van hun
etniciteit. Maar er wordt nu van uitgegaan dat er 1.700.000 Koerden
leven in Europa. Rond de 85% van de Koerden komt uit Turkije, Koerden
uit Irak komen op de tweede plaats en vormen een grote gemeenschap in
Engeland, Nederland, Amerika en Zweden. Er zijn naar schatting 92.000
Koerden in Nederland. Volgens een recent Europees Parlementair rapport
zijn er rond de 80.000-100.000 Koerden in Nederland. Rond de 59.000
zijn Koerden uit Noord-Koerdistan: Turkije. Circa 22.000 Koerden
hebben een Iraaks of Iraans paspoort en een kleine minderheid is
afkomstig uit Syrië (Rond de 7000). De Koerdische kwestie strekt uit
over 4 landen: Turkije, Iran, Irak, Syrië. Het totaal aantal Koerden
wordt op ongeveer 29 miljoen geschat. Hiervan wonen er tussen de 13 en
14 miljoen in Turkije. Dit is ca. 25 procent van de totale bevolking.
De Koerden hebben hun eigen taal, cultuur en land. Ze zijn een volk
zonder land, op dit moment. Een zogenaamd stateloos volk. Het is
officiële politiek om het bestaan van de Koerden te ontkennen. De
woorden Koerd en Koerdistan zijn taboe. Familienamen worden verturkt
of gearabiseerd. De Koerdische cultuur in zijn algemeen is nog steeds
strafbaar. Turkije heeft meer problemen dan het gemiddelde land,
Koerden, Armenen, Grieken en nog wat minderheden worden nog altijd hun
rechten ontnomen. Ze voeren praktisch een binnenlandse oorlog dat gaat
echt wat verder dan het gemiddelde land. De arrestaties van Koerdische
activisten en politici, het verbod van de DTP (Koerdische partij in
Turkije), de operaties tegen de Koerden laten de werkelijke
bedoelingen van de Turkse, Iranese en Syrische staten zien: het
vernietigen van de politieke structuren die de rechten van de Koerden
verdedigen en uitroeien van de Koerden in het middenoosten.
‘Hamas, Hizbullah’s, zijn verzetstrijders en Koerden terroristen’

Turkije kiest voor de Molla’s islam en steunt al die Islamitische bewegingen, ook in Nederland.
De Turkse premier R.T Erdogan dreigt Israël i.v.m Gazza probleem:
,,Deze actie, volledig in tegenspraak met de principes van het
internationale recht, is staatsterrorisme”, zei Erdogan. ,,Niemand
moet denken dat wij ons stilhouden terwijl dit is gebeurd”, aldus
Erdogan. De Turkse premier riep de NAVO op in spoedzitting bijeen te
komen over de Israëlische militaire actie. Turkije is een belangrijk
lid van het militaire bondgenootschap. Turkije die duizenden
Koerdische dorpen vernietigt, miljoenen Koerden verdrijft en
verantwoordelijk is van de genociden, gaat nu Israël bestrijden. Navo
wordt weer misbruikt voor de barbaarse doelen. De moord op Armeniërs,
Grieken en Asyriërs: genociden en zware onderdrukkingen die
oorspronkelijke volkeren van Turkije naar buitenland verstrooiden zijn
waarschijnlijk ook door de ‘staatsterrorisme’ van “joden” gepleegd!
Turken en islamitische Arabieren vormen nu een grote gevaar voor hele
regio.
De Koerdische gemeenschap in Nederland
Den Haag heeft de grootste Koerdische gemeenschap: circa 17.000
inwoners, veelal “onderdrukte koerden uit noord Koerdistan, indirecte
verbanning” uit het grensgebied tussen Turkije en Koerdistan. Turkse
Koerden zoeken elkaar in de regel op; Iraakse, Iraanse en Syrische
Koerden wonen meer verspreid over het land. Het etnische beleid die
door de 5.colonne van de Turkse staat wordt uitgevoerd, heeft de
Koerdische gemeenschap in Nederland versplinterd in kleinere en
grotere groepen die als geheel geen eenduidige doelstellingen hebben.
Niet alleen terreur maar ook zware assimilatiepolitiek van de Turkse
staat heeft onder Turkse Koerden in Nederland directe weerslag gehad.
Koerden die in Turkije niet geassimileerd konden worden, worden hier
toch geturkiseerd, binnen de getto’s wordt jij niet Nederlanders of
Koerdisch maar Turk of Marokkaan. Hier in de grote steden steeds meer
dominantie van de Turkse of Arabische verlenging: via de Moskeen,
schotelantennes, korancursussen en illegale internaten ontvangt men
dag en nacht Turkse en Arabische gif, In de moskeen en islam scholen
wordt het Turks of Arabisch geforceerd, hiermee komen de nieuwe
generaties zeker in gevaar.
We hebben allemaal zo ons leven in Nederland, maar moeten wel weer
voor onze vrijheid vechten. De Koerdische gemeenschap in Nederland is
bezorgd na de nieuwe Turkse standpunt die Koerden in buitenland wilt
vervolgen via zijn verlenging, bijvoorbeeld in Noord -Irak, direct via
het leger en in EU landen via de “immigrant” gemaskerde
verlengorganisaties die een soort paramilitaire rol spelen. Turken en
Arabieren in Nederland willen ons hier ook onderdrukken. In Nederland
worden ze steeds groter en grijpen meer macht dankzij ongekende zwakte
van Nederlandse autoriteiten. CDA en PVDA bewindslieden buigen zich
heel snel om als de turken dreigen. Neem bijvoorbeeld dienstplicht in
Turkije van de hier geboren Turken. Turkse leger dreigde via zijn
politieke taak en Verhagen weer op de knieën voor de Turken die
slechts eisen kunnen stellen. Toegeven of compromissen sluiten met
zwakken is uit den boze. Weet U nog wat Erdogan zei toen hij op bezoek
was in Duitsland of zijn we dit al weer vergeten? En maar zeggen dat
dat land uiteindelijk toch in de EU moet komen. Waarom toch?. Erdogan
weet het goed dat zijn verlenging in de grote steden op jeugd niveau
al een meerderheid heeft, veel gebieden zijn totaal verturkt of
gearabiseerd en wordt hij straks de nieuwe “fatih”. Turken en
Arabieren hebben veel kandidaten en willen natuurlijk meer tegen de
Nederlanders. Dit is Nederland niet meer. We zijn de strijd al
verloren.

Onze regering met vooral PVDA, CDA, D66 en Groenlinks hebben ons land
in de uitverkoop gedaan en gedogen buitenlandse bemoeienis met de
verkiezingen. J. Cohen wilt nog meer Arabieren en Turken in Denhaag.
Triest intens triest voor degenen die ons land hebben opgebouwd. En op
bovengenoemde partijen wordt nog gestemd ook door naïevelingen die het
niet of niet willen snappen.
Met de grote verdeeldheid hier, zit Nederland niet te wachten op
inbreng (stemadvies van derde), die zij zonodig aan hun landgenoten
denken te moeten geven.! Dit werkt nog meer agressie en verval van ons
land in de hand. Koerden met de islam zijn per definitie “turk” of
“arabier’, islamitische identiteit is moordend voor de Koerden.
Islamitische identiteit is een grote gevaar voor de integratie met de
Europese volkeren. Falende integratie in Nederland bewijst dit
nogmaals, een Koerd met de islamitische mentaliteit kan nooit
integreren met de Nederlandse maatschappij, hij wordt juist Turk of
Arabier met de heersende Cohen, Marcouh, Abutaleb en Albayrak’ s
beleid. Geen andere religie is zo bloeddorstig en heeft zoveel
slachtoffers gemaakt onder de Koerden als de islam. Nu, zelfde
Arabische en Turkse onderdrukkers proberen de gevluchte Koerden onder
controle te brengen. Dit is de belangrijkste opdracht aan de
“politicus” genoemde infiltranten. Ze moeten binnen de Nederlandse
politiek meer macht krijgen en de koerden constant bestrijden.
Op de lijsten van de grote partijen staan er verschillende Turkse en
Marokkaanse kandidaten die openlijk tegen de Koerden zijn. Hoe is het
mogelijk dat er meer Turken en Marokkanen met de dubbele passporten op
de lijsten staan. Ankara heeft veel te zeggen in de grote partijen.
Stem dus niet op een van deze partijen.
Wat willen we?
Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de
Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen
niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen
uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere
land.
Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle
vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van
Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot
concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De
vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het
nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het
gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel
zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds
worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide,
kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden,
kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat
Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije
verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse
consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van
de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking,
Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties
zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds
voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie
beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van
integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu
niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen;
integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer
tegenstanders.
Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in
ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland
Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel
Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de
diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert
voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De
dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk,
bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de
Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per
persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het
Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale
kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per
persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden
verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige
Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de
Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om
meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote
belemmering voor de integratie in Nederland.
We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk
integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren
als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de
identiteit van de Turken of Arabieren.
Met vriendelijke groeten

KKN / Koerdische Komité Nederland
Mazhar I., B. Teke, O. Dogan

Moed aan de oude garde: ’Wij staan voor onze grondrechten’

„Wij, leden van het Christen-Democratisch Appèl, staan pal voor onze grondrechten. Daarom spreken wij ons uit tegen een regeringssamenwerking, ….,, CDA petitie.

Turkse infiltratie in CDA: Turkse CDA-kandidaat C. Coruz was circa 13 jaar lang bestuurslid was van de fascistische organisatie S.O.T.A. die zelfs Hitler-aanhangers uitnodigde: de Grijze Wolven, Turkse bewonderaars van Hitler. Een bestuurslid van de S.O.T.A. met nog meer Turken drong door in de TK-fractie van het CDA. Veel turken die zelfs anti- Christelijk zijn, zijn nu invloedrijke personen geworden binnen CDA. Islamitische Stichting Nederland (ISN), die het merendeel van de Turkse moskeeën in ons land beheert, Diyanet die namens Turkse overheid moskeen bouwt, Islamitische organisaties die de rechten van de Christenen in Turkije ontkennen zijn nu representatief binnen CDA. Schokkend dat de petitie organisatoren opgestoken zijn door dit soort gevaarlijke elementen…Toenemende invloed van islamieten in CDA is nu voelbar, Moslims hebben het weer voor elkaar, na PVDA en D66 hebben ze ook CDA;, Een christen-democratische partij heeft niets bij de infiltranten te zoeken, wel bij de Nederlandse burger. Een nieuwe onheilige alliantie met de huidige non-integrale Moslims is echter desastreus.

Moslims weigeren de kern normen en waarden van Nederlandse cultuur. Geen westerse namen, nooit naar een Christelijke kerk of synagoog, geen Nederlandse TV, vlag, volkslied, geen Nederlandse normen en waarden! Moslims hebben geen enkele binding met de Nederlandse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij van de islam. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van : Beroep op de grondrechten m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist. Zelfs een kind van 7 jaar zegt “”Marokko is mijn land””. Zij is hier geboren. Haar opa/oma wonen al 40 jaar hier, spreken geen woord Nederlands, haar moeder is hier geboren, spreekt redelijk Nederlands maar hoofdzakelijk Marokkaans en zit dik in de kleren, hoofddoek, haar zusje van 11 begint al Marokkaanse jurken te dragen. Als ze snoep komt bietsen vraagt ze of er varkensvlees inzit. Zij heeft het altijd over wat niet mag voor Allah. Deze familie voelt zich met Nederlandse uitkering en paspoort niet Nederlands(er). Turkije zal altijd een thuis haven zijn voor alle turken, ongeacht haar/zijn generatie. De betrokkenheid van Turkije naar zijn mensen toe waar dan ook ter wereld is de kracht wat Turkije heeft om zoveel volkeren te onderwerpen aan de islam…
En nu over het zeer kwalijke en duivelse karakter van de islam hoor je die oude garde niet! Accepteert de islam de andere religies als volstrekt gelijkwaardig? Accepteert de islam een strenge scheiding tussen moskee en staat? Accepteert de islam het recht van een individu om het geloof vaarwel te zeggen? Is de islam een voorstander van democratie naar westers model? Je hoort niks over al die christenen die overal in de wereld vervolgd worden door moslims. Deze CDA leden willen de grondrechten o.a. vrijheid van godsdienst garanderen voor moslims in Nederland. Dus vrijheid garanderen voor een “godsdienst/politieke ideologie” die geen andere godsdienst naast zich duldt! Bovendien is het de islam die iedere niet-moslim op de wereld uitsluit. Zij moeten zich alsnog bekeren of anders gedood worden. Gemakshalve vergeten de ondertekenaars van het manifest dat de islam volledig in strijd is met de Universele verklaring voor de Rechten van de Mens, niet alleen met de grondrechten ven Nederland…De islam is wel degelijk een ideologie en religie die uiteindelijk onze vrijheden wil aantasten. De fanatieke aanhangers van deze religie misbruiken de hen gegeven vrijheid om uiteindelijk onvrijheden te verkondigen en in te voeren.
De islam is een krijgslustige godsdienst die andere godsdiensten ‘te vuur en te zwaard’ bestrijdt. Nederlandse christenen die over pakweg 25 jaar nog in vrijheid hun geloof willen belijden, zouden dus juist voorstander moeten zijn van de immigratiestop uit islamitische landen.
Christelijke “Prominenten” hebben het steeds over “grondrechten, bij elkaar houden, minderheden beschermen etc..” Hoe kom jij aan z’on islamitische minderheid die van den vreemden ontstaat, grotendeels via illegale immigratie, importbruiden van neef/nichtjes concentreert zich hoofdzakelijk op het feit dat misbruik wordt gemaakt van de mogelijkheden om naar Nederland te komen, vooral bij migratie uit landen als Turkije, Marokko en Somalië : Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Helaas is het juist de Nederlandse oude garde die de islam daarbij steunt en financiert. Alleen deze naïeve politici die gevaarlijke verwachtingen opwekken. Wij, de gewone burgers weten dit allang . Deze lieden komen niet naar Nederland, omdat ze ons een-warm-hart-toedragen , Nee aanpassen is er niet bij , maar wel het veroorzaken van maatschappelijke – en sociale onrust. Het probleem van die dwaze, loze mantra is dat er nooit geen echt, op vertrouwen gebaseerd “bijeen” is geweest. Ten diepste willen en mogen moslims (= onderworpen … enkel aan haatbaard nr 1 Mohammed ) niet assimileren, bijeenzijn met niet koosjere westerlingen.
Als zij zo voor hun grondrechten staan, dan moet het hen toch pijn doen hoe de grondrechten voor verschillende groepen verschillend worden toegepast? We zien zelfcensuur door musea, journalisten, spotprenttekenaars op last van de zgn. gevoeligheden van moslims; we zien gescheiden gemeenteloketten voor man en vrouw t.b.v. moslims, nota bene in gebedshuizen; we zien hoe anders- en niet-gelovigen, vrouwen beschimpt door moslims; we zien (dreiging van) geweld tegen de rechtstaat en diezelfde grondrechten uit naam van de islam; Jezus mag worden beledigd, maar oh wee als je iets over Mohammed hebt te zeggen.
Hier is sprake van een ondemocratische actie van een stel ongelooflijke naïevelingen, stuk voor stuk nog met een fopspeen in de mond en onvoorstelbaar dom. Het CDA openstellen voor Islamieten die grootste vijanden van de Christelijkheid zijn? De islam, dat is een politieke stroming die per definitie ondemocratisch is. Lees de koran er maar eens op na en lees en hoor de uitleg van de imams en ayatolla’s maar eens. De Islam streeft uitdrukkelijk naar een dictatuur. De koran roept op tot oorlog, tot het uitroeien van “ongelovigen”; heeft letterlijk een broertje dood Christenen, Boeddhisten, Hindoes, agnosten, atheïsten en vooral aan Joden.
Het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard dan de Moslimlanden politiek of olie geld…Je moet juist staan voor de vrijheidsrechten van alle Nederlanders.
Deze CDA leden zijn druk doende hun eigen belangen veilig te stellen dat is duidelijk. Als ze namelijk bezig zouden zijn met algemene (lands) belangen dan hadden ze het beleid van hun partij ten aanzien van bijvoorbeeld door de externe mogendheden gesteunde massale moskeebouw, anti-Nederlandse islamscholen en kwaadaardige Islamitische hersenspoeling bij de jeugd wel veroordeeld. Deze groep moet zich schamen. Ze zeggen dat ze christen te zijn maar in werkelijkheid voor geld en macht te gaan is een veel groter kwaad.

Reacties zijn gesloten.