Over Kaj Leers

Communicatiestrateeg. Op Twitter te vinden als @kajleers. Politiek bewust, graag op de hoogte van financieel-economische actualiteiten, houdt van muziek en geopolitiek. Social media-trainingen en -strategie (Twitter, Facebook). En ja, content is en blijft king.

Zo af en toe schrijver c.q. columnist, zoals voor De Volkskrant (over de Tweede Kamerverkiezingen van 2017) en RealClearWorld.com (over Europese en Nederlandse politiek).

Relevante werkervaring: PvdA Amsterdam, Woonzorg Nederland, BNR Radio, QuoteMedia, The Amsterdam Times, Thomson Financial News (tegenwoordig Reuters), Z24.nl, DSI, Stichting Tuchtrecht Banken. Voor meer info, ook over projecten die ik doe, zie mijn Linkedin-profiel.

Deze blog is bedoeld om discussies aan te wakkeren over politieke strategie, politieke communicatie en analyse. Om ideeën op te doen en te lanceren.

Mailen doe je naar kajblog(at)kajleers.nl.

Disclaimer: dit is een non-profit site.  Waar mogelijk is gebruik gemaakt van rechtenvrij materiaal via o.a. de Wikimedia Commons-licenties. Helaas blijkt de informatie gegeven bij licenties niet altijd overeenkomstig de wensen van de rechthebbenden of makers. Mocht u bezwaar hebben tegen de plaatsing van enig beeldmateriaal op deze site, omdat u bijvoorbeeld rechthebbende bent, laat u dan een bericht achter via kajblog(at)kajleers.nl, opdat er zo spoedig mogelijk actie ondernomen kan worden.