Categorieën
Featured

Amsterdam zet criminele bontkraagjes uit

Zo zo. Amsterdam in de bocht, of eigenlijk: de PvdA-voorzitter van het stadsdeel Slotervaart, Ahmed Marchouch. Die wil twee Marokkaanse broers uit laten zetten die hier al 15 jaar zijn, en zich al die tijd kennelijk al met criminele zaken bezig houden. Terecht, want ze zijn hier illegaal, en dan mag je uitzetten.

Enfin. Marcouch doet dus iets wat de rechtse schreeuwerds al jaren willen, namelijk bontkraagjes het land uit gooien. Ik ben benieuwd of de rechtse schreeuwsites als Geenstijl.nl dit zullen plaatsen. Want tja, een Marokkaanse PvdA’er die zoiets doet, dat kan natuurlijk nooit positief beoordeeld worden… Stel je voor, zeg…

3 reacties op “Amsterdam zet criminele bontkraagjes uit”

Dat zei ik toch? ’t Is nieuws over een PvdA’er die doet wat ’t rechtse PVV-volk al jaren wil. Maar het blijft een PvdA’er, en dus meldt bijvoorbeeld Geenstijl.nl het niet.

Want dat mag niet, want het doet afbreuk aan het beeld dat Geenstijlers hebben van PvdA’ers, en dat moet dan stil gehouden worden.

Op die manier pleegt GS gewoon keihard censuur, net zoals Fox News dat doet in de VS. Alleen maar melden wat de lezers welgevallig is en ze in de waan laten dat (in dit geval) PvdA’ers nooit iets “goeds” doen.

Walgelijk.

Reacties zijn gesloten.